Vistas de página en total

viernes, 22 de mayo de 2015

BALANÇ

Ja ha passat el dia de la venda i la veritat és que va ser tot un ÈXIT. Vam ser la segona cooperativa en vendre tots els productes i ho vam celebrar com toca.





El següent dilluns vam calcular i comptar els beneficis obtinguts amb la venda dels productes. Vam tornar els diners que l'Anna ens va deixar de canvi i ens va quedar un total de 280,5 €uros, dels quals un 10% aniran destinats a una ONG, que encara no hem escollit. Amb els beneficis hem d'escollir quin tipus d'activitat conjnta volem fer entre tota la classe.





El passat divendres vam tenir la visita d'una ONG que treballa al Nepal, es diu Vida Útil i la seva tasca principal és l'apadrinament de nens i nenes d'una regió del Nepal; a més ajuden també amb la creació d'escoles i de punts de servei mèdic, ja que al Nepal no hi ha hospitals ni metges a l'abast de tothom. Actualment estan centrant els seus esforços  en ajudar als damnificats pel terratrèmol que ha afectat la regió de Katmandú. Ara ens falta decidir-nos amb quina ONG col·laborarem amb la nostra aportació.

Pel que fa a l'activitat, tenim diferents propostes a sobre de la taula; s'ha proposat anar a una discoteca, anar a la bolera, anar a fer una activitat de Surf a la platja, anar al Vilanova Park, fer un sopar a Sitges, anar al Mc Donalds, etc. En els propers dies ja ho sabrem del tot segur, ja que sigui el que sigui s'haurà de reservar en temps d'antelació.

En breu coneixereu el desenllaç de la nostra experiència EMPRENEDORA.





No hay comentarios:

Publicar un comentario