Vistas de página en total

viernes, 24 de abril de 2015

VISITA DELS PARES

El dia 19 de març van vindre els PARES i MARES a visitar el nostre Projecte d'Emprenedoria. Vam preparar una presentació en prezi amb tot el procés. 



El cartell gran que tenim penjat a fora l'explicaven dos persones de cada classe. Després en un ratet els pares entraven a la nostra classe a veure la presentació a la pissarra digital. Cada persona o per parelles explicàvem una diapositiva.


Els coordinadors vam donar per començar la presentació, el Diego va explicar quan vam anar a l' OAC. La Nora va explicar entre tots els productes que vam proposar i quins van ser els guanyadors. La Berta va explicar els logos i com va arribar el guanyador a ser-ho. La Mar i la Rosa com es distribueix la comissió de comunicació: blog, correu i contacte amb la Diputació i l'Ajuntament. La Irene i la Pileith les fulles de càlcul i les fitxes de registre. L'Adriana va explicar els tutorials i els va posar, tant el de colònia com el de fundes. El Jaime i  l'Izan van expicar les comissions. La Marta va explicar quan vam fer els problmes sobre els productes de la cooperativa. La Lucía va explicar les xerrades d'alguns pares de la cooperativa com per exemple la mare de l'Alex S o el pare del Nil. Finalment van sortir els cordinadors i van posar un video de la cooperativa.


Us deixem amb el vídeo del nostre projecte.


No hay comentarios:

Publicar un comentario